ALBATROS

Вертикализатор

Albatros е устройство за вертикализация. Повдига пациента от седнало в изправено положение. Изправеното положение е естествената поза на човека, по време на която вътрешните органи на човека работят най-ефективно. Използва се също така и за преместване на хора от количка или легло до тоалетната в изправено положение. Albatros подкрепя медицинския персонал в ежедневните ситуации и ефективно облекчава гръбначния стълб по време на преместването на хора с увреждания, като по този начин намалява риска от мускулно-скелетни травми. Благодарение на това устройство е възможно дейностите по грижите да се извършват само от един опекун. Коланитет изпълнява ролята на специален колан за повдигане на горната част на торса. Проектиран е така, че да не наранява пациентите под мишниците на мястото, където се осъществява най-големият натиск и гарантира максимален комфорт.  След като пациентът достигне вертикално положение, уредът може да се използва за стабилизиране на бедрата, като го окачите на куките на дръжките за бутане. Albatros гарантира безопасно, удобно и ергономично позициониране на пациентите.

Система за управление от две части: контролер и отделна батерия. Това ви позволява да се снабдите допълнителна батерия и външно зарядно. Такава система повишава безопасността на непрекъснатата работа на вертикализатора, особено полезна особеност в отделения за колективно лечение като болници, домове а обществена грижа и др.  Когато използвате една батерия, която се е разредила, няма нужда да чакате, докато се презареди, а само я заменете с другата. През това време изтощената батерия ще се презареди.

  • Подходяща платформа за крака, оборудвана с неплъзгащи се стелки, както и правилна опора за коленете със защитен колан за прасците, идеално стабилизира краката. Ако е необходима по-голяма стабилност на краката, могат да се използват специални легенчета за крака със стабилизиращи колани.
  • Четири точки на опора: стъпала, колене, бедра, гръден кош.
  • Системата за управление и задвижване изцяло се опира на технилогия на фирма LINAK.
  • Конструкцията позволява лесно и бързо сгъване с цел пренасяне, без да използвате допълнителни уреди.
  • Моделите са оборудвани с колела със спирачки .
  • Подвижната рамка позволява плавно регулиране на разстоянието за максимална стабилност.
  • Калъф тип жилетка, изработен от сив полиестер.
Цвят на тапицерия
Цвят на рамката
ALBATROS II

1115

1380-1687

945

584

500

117

1160

24V

50,60

150


VermeirenVermeiren on youtube


© 2018 Vermeiren Group
RPR Antwerpen 0427 753 964